HTC U11‎

< < Menu

Optager video i 3D Audio eller med lyd i høj opløsning

Optag videoer, herunder selfie-videoer, med lyd i høj opløsning eller 3D Audio.
Vigtigt:
  • Lyd i høj opløsning er kun tilgængelig, når videokvaliteten er sat til HD (720p) eller højere.
  • Du kan ikke sætte videooptagelse på pause, når du bruger lyd i høj opløsning.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand.
  3. Som standard er videoen optaget ved hjælp af 3D Audio Du vil se 3D audio button i søgeren.
  4. For at optage med lyd i høj opløsning, trykker du på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen, og derefter på 3D-lyd. Du vil se Hi-res audio button i søgeren.
  5. Når du er klar til at optage, skal du trykke på Video record button. Når du optager vha. 3D Audio, skal du passe på ikke at dække for mikrofonerne, når du holder telefonen.
    Illustration showing the proper handling of the phone when taking videos with hi-res or 3D audio.
  6. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren. Du kan også ændre eksponeringen, når du har trykket, ved at trække op og ned på skærmen.
  7. Tryk på Pause recording button for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på Resume recording button for at genoptage.
  8. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med 3D audio button i Google Billeder. Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.
Videoer, der er optaget med lyd i høj opløsning, gemmes i MKV-format (Matroska video).

Indstille opløsning for video

1. Skift til Video-tilstand
  2. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Kvalitet for at skifte videoopløsning.

Sådan aktiverer du lyd i høj opløsning

Optag videoer, herunder selfie-videoer, med lyd i høj opløsning.
Vigtigt:
  • Lyd i høj opløsning er kun tilgængelig, når videokvaliteten er sat til HD (720p) eller højere.
  • Du kan ikke sætte videooptagelse på pause, når du bruger lyd i høj opløsning.
  1. Skift til Video-tilstand
  2. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på 3D-lyd for at aktivere lyd i høj opløsning. Du vil se Hi-res audio button i søgeren.
  4. Når du er klar til at optage, skal du trykke på Video record button.
  5. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.
Videoer, der er optaget med lyd i høj opløsning, gemmes i MKV-format (Matroska video).

Tage et billede, mens du optager en video -VideoPic

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Video record button for at begynde optagelsen.
  4. Under optagelsen trykker du på Camera shutter button, når du vil tage et billede.
  5. Tryk på Stop recording button for at standse optagelsen.
Bemærk: På telefonmodeller, der understøtter 60 fps, er VideoPic ikke tilgængelig, når du optager video i denne billedfrekvens.