HTC U11‎

< < Menu

Modtager opkald

Når du modtager et opkald, vises skærmen Indgående opkald som standard. Dette kan især virke forstyrrende, når du spiller et spil eller ser en video. Du kan indstille HTC U11 til at vise en lille pop-opmeddelelse for indgående opkald i stedet for.

Sådan viser du indgående opkald som en pop-opmeddelelse

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Opkald.
  2. Vælg Pop-out for indgående opkald.
Du kan også gå igennem meddelelser for Telefon-programmet i Meddelelsespanelet. Hvis Meddelelser for Telefon-programmet vil vise dig opkald som Pop-out for indgående opkald, trykker du på Anvend.
Tip: Hvis du ikke ser muligheden Anvend, skal du udvide meddelelsen for at se knappen. Se Meddelelsespanel om hvordan du udvider meddelelser.

Besvare eller afvise et opkald

Gør et af følgende:
  • På opkaldsskærmen trykker du på Besvar eller Afvis.
  • På det indgående opkalds meddelelse trykker du på Accept call icon for at besvare opkaldet eller på Decline call icon for at afvise det.
  • På låseskærmen trækker du Accept call icon eller Decline call icon opad.

Slå ringelyden fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer HTC U11 med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis indstillingen Vend for at gøre lydløs i Indstillinger > Lyd og meddelelse er sat til Slå lyd fra én gang, vil HTC U11 fortsat ringe, når der efterfølgende er indgående opkald.

Sådan besvarer du et ubesvaret opkald

Du vil se ikonet for mistede opkald Missed call notification i statusbjælken, når du mister et opkald.

1. Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet for at se, hvem der ringer.
  2. For at besvare et ubesvaret opkald, skla du trykke på Ring tilbage.

Hvis du har flere mistede opkald, kan du trykke på meddelelsen om dit ubesvarede opkald, for at åbne skærmen Opkaldsoversigt.