HTC U11‎

< < Menu

Meddelelser

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
Illustration showing the location of the Notification LED.
  • Lyser konstant grøn, når din HTC U11 er forbundet til strømadapteren eller en computer, og batteriet er ladet helt op.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Meddelelsespanel

Meddelelsesikoner informerer dig om ny meddelelser, kalenderbegivenheder, alarmer og andre aktiviteter, som f.eks. hentning af filer.
Screen showing the notifications area of the status bar.
Screen showing the notifications area of the status bar.
Når du ser meddelelsesikoner, skal du åbne Meddelelsespanelet for at se meddelelsen, som du har modtaget.
For at åbne Meddelelsespanelet, skal du glide fingeren ned fra toppen af skærmen.

Eller bare swipe nedad hvor som helst på Startskærmen.

Screen showing the notifications panel.
  • Tryk på meddelelsen for at åbne det tilhørende app.
  • For at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre.
  • Glid to fingre fra hinanden på meddelelsen for at udvide den og se flere detaljer eller se, om der er flere meddelelser samlet inde i den. Glid to fingre sammen på anmeldelsen for at minimere den igen.
  • For nogle meddelelser kan du udføre øjeblikkelige handlinger. Tryk f.eks. på en meddelelse om et ubesvaret opkald for at besvare opkaldet eller svare med en SMS.
  • Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.
  • Hvis du vil afvise alle ikke-vedvarende meddelelser, trykker du på Ryd alt.
  • Du kan ændre, hvilke programmeddelelser du vil modtage, ved at trykke på Administrér meddelelser. Du kan også udsætte nogle meddelelser for midlertidigt at fjerne dem. For flere oplysninger henvises til Administrere programmeddelelser.

Udsætte meddelelser

Du kan udsætte meddelelser for midlertidigt at fjerne dem fra statuslinjen og meddelelsespanelet.
  1. Glid ned fra toppen af skærmen for at åbne Meddelelsespanelet.
  2. Stryg meddelelsespanelet langsomt til højre eller venstre og tryk derefter på Snooze icon.
  3. Tryk på Snooze dropdown arrow og vælg, hvor længe du vil udsætte meddelelsen.
Den udsatte meddelelse vises igen på statuslinjen med meddelelsespanelet, når udsættelsestiden er gået.

Slå Ikonbadges til eller fra

Nogle programmer viser muligvis en prik, når de har meddelelser. Du kan vælge at slå meddelelsesprikker til eller fra.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Programmer.
  2. Vælg et program og tryk på Meddelelser > Avanceret.
  3. Tryk på Til/Fra ved siden af valgmuligheden Tillad underretningscirkler for at slå funktionen til eller fra.

Administrere programmeddelelser

Vælg hvilke typer programmeddelelser der skal aktiveres, deaktiveres eller som skal kunne tilsidesætte dine indstillinger af Forstyr ikke.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Programmer.
  2. Tryk på de programmeddelelser, du vil tilpasse.
  3. Tryk på Meddelelser.
  4. Tryk på Til/Fra kontakten eller afkrydsningsfeltet ud for den indstilling, du vil ændre.
Indstillinger for programmeddelelser gælder for meddelelser i meddelelsespanelet og på låseskærmen.
Tip: Du kan også holde en meddelelse nede i meddelelsespanelet eller på låseskærmen for at se de meddelelsesindstillinger, du kan tilpasse.