HTC U11‎

< < Menu

Nattilstand

Juster skærmen fra blå til en varmere farve for derved at reducere belastningen af dine øjne, når du ser på skærmen om natten.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm, håndbevægelser og knapper.
  2. Tryk på Avanceret > Nattilstand og tryk så på Planlæg for at angive en tidsplan for, hvornår funktionen skal slås til.
  3. Tryk på Aktiver indtil _____.
  4. Med Nattilstand slået til trækker du i skyderen for at justere farvetemperaturen. Hvis du trækker skyderen for Intensitet mod højre, bortfiltreres mere blåt lys.
Tip: Tryk på Slå til/slå fra for at skifte denne funktion med det samme.