HTC U11‎

< < Menu

Sådan flytter du programmer og data mellem den indbyggede hukommelse og hukommelseskortet

Hvis du har konfigureret hukommelseskortet som intern hukommelse, kan du flytte tredjepartssprogrammer, du har installeret, samt deres data som fx billeder, medier eller downloadede filer, til hukommelseskortet for at frigøre hukommelse.

Hvis du ikke længere bruger hukommelseskortet som intern hukommelse, skal du sørge for at flytte alle programmer og data fra kortet tilbage til den indbyggede hukommelse.

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Tryk på navnet på dit hukommelseskort, hvis du flytter programdata fra den indbyggede hukommelse til kortet, eller tryk på Intern delt hukommelse, hvis du flytter data fra hukommelseskortet tilbage til den indbyggede hukommelse.
  3. Tryk på Menu icon > Migrer data.
  4. Tryk på Flyt indhold.
Bemærk:
  • Skærmbilleder migreres også.
  • Når du har nye billeder, videoer, skærmbilleder eller downloadede filer efter migreringen, gemmes de på den nye hukommelsesplacering.