HTC U11‎

< < Menu

Fletning af kontaktoplysninger

Undgå dubletangivelser ved at flette kontaktpersonoplysninger fra forskellige kilder, som f.eks. dine sociale netværkskonti, til én kontaktperson.

Accept af forslag til linkede kontakter

Når HTC U11 finder kontakter, som kan flettes, kan du se en linkmeddelelse, når du åbner programmet Personer.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Personer.
  2. På fanen Personer trykker du på Forslag til linkede kontakter, når den er tilgængelig. Du ser en liste over foreslåede kontakter, der kan flettes.
  3. Tryk på Linked contact indicator, ved siden af den kontakt, du vil flette. Ellers trykker du på Unlinked contact indicator for at afvise det foreslåede link.
Tip: Hvis du ikke vil modtage linkforslag, trykker du på Menu icon > Indstillinger på fanen Personer. Ryd muligheden Foreslå kontakt link.

Manuel fletning af kontaktpersonoplysninger

1. Tryk på navnet på kontaktpersonen på fanen Personer (ikke ikonet eller billedet), du vil linke.
  2. Tryk på Menu icon > Link.
  3. Du kan:
    • Under Foreslå links linker du kontakten til en konto.
    • Under Tilføj kontakt trykker du på en af mulighederne for at linke til en anden kontakt.

Bryde linket

1. Tryk på navnet på kontakten på fanen Personer (ikke ikonet eller billedet), hvis kontaktoplysningslink, du vil afbryde.
  2. Tryk på Menu icon > Link.
  3. I afsnittet Linkede kontakter trykker du på Linked contact indicator ved siden af den kontotype, du vil afbryde linket til.
  4. Tryk på Udført.