HTC U11‎

< < Menu

Installation af et digitalt certifikat

Brug klient og Certifikat autoritet (CA) digitale certifikater til at aktivere din HTC U11 for at få adgang til VPN eller sikrede Wi‍-Fi-netværk, og også til give autentificering til online sikre servere. Du kan få et certifikat fra din systemadministrator eller hente det fra sider, som kræver autentificering.
Vigtigt:
  • Du skal angive en pinkode for skærmlås eller en adgangskode, inden du installerer et digitalt certifikat.
  • Nogle apps, som f.eks. din webbrowser eller e-mailklient, lader dig installere certifikater direkte i appen. Der henvises til appens brugervejledning for yderligere oplysninger.
  1. Gem certifikatfilen i rodmappen på HTC U11 eller på dit hukommelseskort.
  2. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed.
  3. Tryk på Avanceret > Kryptering & legitimationsoplysninger > Installer fra SD-kort.
  4. Find certifikatet, og vælg det.
    Bemærk: Tryk på Drawer icon for at gennemse lagerkortet.
  5. Giv certifikatet et navn, og vælg hvordan det skal bruges.
  6. Tryk på OK.