HTC U11‎

< < Menu

HTC U11 oversigt

Når du har taget HTC U11 ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortbakken og de forskellige knapper.
Bemærk: Om din telefon understøtter to SIM-kort er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
Illustration showing the phone's front panel and its components labeled counterclockwise starting from the power button located at the right panel.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE-knapper
  3. Mikrofoner
  4. Frontkamera
  5. Nærhedssensor
  6. Meddelelses-LED
  7. nano-SIM- og hukommelseskortbakke
  8. Edge Sense klemmeområde
  9. TILBAGE
  10. USB Type-C-stik
  11. START / Fingeraftryksscanner
  12. SENESTE PROGRAMMER
  13. HTC BoomSound-højttalere, Hi-Fi-udgave

Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.

Bemærk:
  • Før brug, skal du kontrollere alle delene i æsken, og sørg for at ingen af delene er beskadiget.
  • Brug etuiet, hvis dette medfølger, eller køb et, der er beregnet til HTC U11, for at beskytte telefonen mod utilsigtet stød og ridser. Sørg også for, etuiet ikke blokerer for området Edge Sense.
  • Hvis du vil bruge en skærmprojektor, må du ikke tildække eller blokere nærhedssensoren eller lyssensoren. Køb en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC U11.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.
  • Læs retningslinjerne for sikkerhed og brug i sikkerheds- og reguleringsvejledningen, der følger med i æsken.

Bagpanel

Illustration showing the phone's back panel and its components labeled counterclockwise starting from the microphone located at the lower half of the back panel.
  1. Mikrofon
  2. Hovedkamera med UltraSpeed Autofokus, BSI og OIS
  3. Dobbelt LED-blitz
Bemærk:
  • BSI betyder BackSide Illumination sensor (bagbelyst sensor).
  • OIS betyder Optical Image Stabilization sensor (optisk billedstabilisering).