HTC U11‎

< < Menu

Frigørelse af lagerplads

I takt med at du bruger din HTC U11, vil du akkumulere data og fylde lagerkapaciteten op med tiden. Her er nogle tips til, hvordan du kan frigøre telefonhukommelse.

Administrere billeder og videoer

• Når du har taget kontinuerlige billeder med kameraet, skal du kun beholde de bedste billeder. Kassér resten, hvis du ikke har brug for dem.
  • Efter at du har redigeret et billede eller trimmet en video, gemmes den originale fil. Du kan slette oprindelige filer eller flytte dem til andre steder som f.eks. til din computer.
  • Hvis du kun sender videoer via MMS, kan du bruge en lavere opløsning. Videoer med høj opløsning bruger mere plads.
  • RAW-billeder fylder meget i hukommelsen. Det anbefales at bruge et hukommelseskort som standardhukommelse til billeder og videoer. Hvis dit hukommelseskort er ved at være fyldt, kan du overveje at flytte RAW-billeder til computeren.
  • Slå Lagerstyring til for at hjælpe med at håndtere gamle billeder og videoer på din telefon.

Fjerne ubrugt temaer

Temaer kan hurtigt optage meget lagerplads, fordi de kan indeholde billeder, lyde og ikoner. Fjern de temaer, som du ikke bruger. Se Slette et tema i http://www.htc.com/dk/support/apps/themes/.

Sikkerhedskopiér data og filer

Behold kun de nyeste data i dine programmer samt filer, du ofte skal bruge. Du kan sikkerhedskopiere dine øvrige data og filer.

Fjern eller deaktiver programmer

Afinstaller downloadede programmer, hvis du ikke længere bruger dem. Se Afinstallation af en app.

Forhåndsinstallerede programmer kan deaktiveres, hvis du ikke bruger dem. Se Deaktivering af et program.

Frigør plads manuelt

På skærmen Lagerplads trykker du på Frigør plads. Telefonen kontrollerer herefter telefonlageret og foreslår emner, du kan overveje at slette.

Flyt programmer til lagerkortet

Tredjepartsprogrammer, du har downloaded og installeret, kan flyttes til lagerkortet, hvis du har konfigureret dette som intern hukommelse. Se Sådan flytter du programmer og data mellem den indbyggede hukommelse og hukommelseskortet og Flytning af et program til eller fra lagerkortet.