HTC U11‎

< < Menu

Downloadning af programmer fra nettet

Du kan hente programmer direkte fra websteder.
Vigtigt: Programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC U11 og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun downloader fra websteder, du stoler på.
  1. Åbn browseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede program.
  2. Åbn det downloadede program og tryk på Indstillinger og slå Tillad fra denne kilde til, hvis du bliver bedt om det.
  3. Følg skærmvejledningen for at installere og åbne programmet.
Vigtigt: For at gennemse tilladelserne for installerede programmer, kan du gå til Indstillinger > Programmer og trykke på Menu button > Konfigurer programmer > Særlig programadgang > Installer ukendte programmer. Tryk på programmet og aktiver eller deaktiver indstillingen Tillad fra denne kilde.