HTC U11‎

< < Menu

Justere visningsstørrelse

Ændre størrelse på elementer og skrifttyper på skærmen for at gøre dem nemmere at se.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm, håndbevægelser og knapper.
  2. Tryk på Avanceret > Visningsstørrelse.
  3. Tryk på Add icon eller Minus icon eller træk skyderne for at forøge eller formindske størrelsen af skrifttyper eller elementer på skærmen.
Tip: Swipe til venstre eller højre over Eksempelvisning for at se, hvordan ændringerne påvirker de forskellige elementer på skærmen.
Relaterede instruktioner