HTC U11‎

< < Menu

Sådan ændrer du handlingen, når du klemmer om telefonen

Kamera-programmet åbnes som standard, når du klemmer telefonen. Du kan tildele klemmebevægelsen en anden handling eller starte et andet program.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på Tilpas handling ved klem og vælg din foretrukne indstilling.
    Tip: Hvis du vil have telefonen til kun at registrere, at du klemmer, når skærmen er tændt, skal du fjerne markeringen i indstillingen Aktiver fingerbevægelser, når skærmen er slukket.
  3. Tryk på Back button for at gemme indstillingen.
Du kan også tildele en handling mere til Edge Sense. For detaljer, se Aktiver Avanceret tilstand.
Relaterede instruktioner