HTC U11‎

< < Menu

Sådan vælger du hvilket nano-SIM-kort du skal bruge til din dataforbindelse

Hvis du har to nano-SIM-kort i telefonen, kan du kun bruge ét kort til at oprette forbindelse til internettet ad gangen. Hvis du bruger Google eller tredjepartsprogrammer, kan du også vælge hvilken du vil bruge som standardkort til telefonopkald og SMS/MMS-meddelelser.
Bemærk: Om din telefon understøtter to SIM-kort er afhængigt af din telefonmodel, region og land.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Dobbelt netværksstyring.
  2. Tryk på Datanetværk og vælg det kort, du vil bruge til at oprette forbindelse til internettet.
  3. Tryk på Stemmeopkald hhv. SMS-meddelelser for at angive det standardkort du vil bruge til telefonopkald og SMS/MMS-meddelelser.