HTC U11‎

< < Menu

Vælge en optagetilstand

Skift til en optagefunktion, for at tage billeder og optage videoer. Kameraet på HTC U11 opdeler optagefunktioner i kategorier, så du hurtigt kan finde den funktion, du vil bruge.
  1. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen.

Du kan også glide til højre fra venstre kant i liggende orientering eller glider ned fra toppen i stående orientering.

2. Rul igennem menuen for at se de tilgængelige optagetilstande.
    Screen showing various camera modes that appear when you tap the double bar icon.
  3. Tryk på den ønskede optagefunktion.
  4. Du kan hurtigt skifte mellem front- og hovedkameraet ved at trykke på Switch camera button på kamerasøger-skærmen.
  5. Du kan hurtigt skifte tilbage til enten Billed- eller Videofunktion, når du er i andre optagetilstande, uden at åbne sidemenuen.Lige under udløserknappen, skal du blot trykke på Camera icon for at skifte tilbage til Billedtilstand eller Video record button for at skifte tilbage til Videotilstand.

Optageindstillinger

Du kan ændre indstillinger i nogle af optagefunktionerne, såsom i Foto og Video. For at ændre indstillingerne, skal du vælge en funktion, og tryk derefter på Camera settings slideout menu button for at se og vælge de tilgængelige indstillinger.
Screen showing available options for a selected camera mode.
Funktion Indstilling Beskrivelse

Billede

Selfie-billede

Pro

Camera timer off indicator Skift mellem tidsindstillingerne, for at indstille selvudløseren eller slå selvudløseren fra. Se Sådan tager du billeder med selvudløseren for yderligere oplysninger.

Billede

Selfie-billede

Pro

Indstil billedkvaliteten og billedformatet. Se Sådan indstilles billedkvaliteten og størrelsen for yderligere oplysninger.

Video

Selfie-video

HD resolution indicator Indstil videokvaliteten. Se Indstille opløsning for video for yderligere oplysninger.

Video

Selfie-video

Tryk på Lyd i høj opløsning for at slå optagelse med lyd i høj opløsning til eller fra. Se Sådan aktiverer du lyd i høj opløsning for yderligere oplysninger.

Video

Tryk på Akustisk fokus for at slå Akustisk fokus til eller fra. Se Sådan optager du video vha. Akustisk fokus. for yderligere oplysninger.
Pro RAW and JPEG format indicator Vælg RAW- eller JPG-format til billeder. Se Sådan tager du et RAW-billede for yderligere oplysninger.

Selfie-billede

Selfie-panorama

Slå Live Makeup til og fra. Se Påfør pænere hud med Live Makeup for yderligere oplysninger.