HTC U11‎

< < Menu

Ændre sproget

Ændring af sproget justerer tastaturlayout, dato- og tidsformat og andet.

Du kan vælge mellem flere sprog og specifikke dialekter, så apps med lokaliseret indhold vil blive vist korrekt.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på Sprog. Det første sprog i listen er standard skærmsproget.
  3. Tryk på Tilføj et sprog for at tilføje et nyt sprog på listen, og vælg derefter den regionale variant af sproget.
    Tip: Du kan trykke på og holde Rearrange icon nede ud for det ønskede sprog og trække det til starten på listen for at indstille det til visningssprog.
  4. Hvis du vil fjerne sprog fra listen, trykker du på Menu button > Fjern, hvorefter du vælger de sprog, du vil fjerne.