HTC U11‎

< < Menu

HTC Kamera

Tag fantastiske billeder og videoer med kameraet. Du kan starte Kamera-appen på mere end én måde.
  • Hvis du har konfigureret Edge Sense, skal du blot klemme når som helst på de nedre sider af telefonen — uanset om skærmen er tændt eller slukket.

For yderligere oplysninger henvises til Hvad er Edge Sense? og Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense.

• Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  • Tryk på TÆND/SLUK to gange mens skærmen er slukket.
    Tip: Sørg for at du har valgt Hurtigstart kamera i Indstillinger > Skærm, Fingerbevægelser og knapper > Avanceret.
Du vil se Foto-tilstanden, som er standard optagetilstanden.
Camera viewfinder screen showing the various onscreen controls.
Switch flash mode button Skift imellem blitz-funktioner.
Slideout camera settings button Åbn sidemenuen for at vælge en optagetilstand og vælge kameraindstillinger.
HDR mode button Skift mellem HDR-tilstande for billeder.
Switch camera button Skift imellem frontkamera og hovedkamera.
Switch to Video or Photo mode button Skift imellem Video og Foto-tilstand.
Camera shutter button Tag et billede.
Thumbnail of last photo or video taken Vis det sidst optagne billede eller video.

Zoom

Før du tager et almindeligt billede eller video, kan du sprede to fingre for at zoome ind eller samle dem for at zoome ud. Du kan også frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Slå kameraets blitz til eller fra

Tryk på blitz-ikonet for at vælge en blitz-indstilling.

Når du bruger Flash on indicator eller Auto flash indicator, indstiller kameraer intelligent den bedste lysstyrke for blitzen til billedet.

I Selfie-billede-funktionen kan du også trykke på blitz-ikonet for at slå skærmblitzen til eller fra.

Sådan bruger du lydstyrkeknapperne til at optage med

I programmet Kamera kan du indstille LYDSTYRKE-knapperne til at fungere som udløserknap eller zoomstyring.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk på Camera settings slideout menu button for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Indstillinger > Indstillinger for lydstyrkeknapper.
  4. Vælg, hvordan du vil bruge lydstyrkeknapperne i programmet Kamera.