HTC U11‎

< < Menu

Sikkerhedskopiering af HTC U11

Sikkerhedskopier automatisk HTC U11 til Google Drev, så du kan gendanne indhold som fx programdata og indstillinger efter en fabriksnulstilling, eller hvis du vil gendanne data på en anden HTC-telefon.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhedskopiér og nulstil.
  2. Tryk på Sikkerhedskopier mine data
  3. Tryk på Til/Fra-omskifteren for at slå funktionen til, og tryk så på Back button.
  4. Sørg for at Automatisk gendannelse er slået til.

Dette tillader, at en programmer data og indstillinger gendannes, når du geninstallerer programmet på HTC U11.

Tip: Du kan vælge en anden sikkerhedskopieringskonto end din primære Google-konto ved at trykke på Sikkerhedskopierings-konto og så vælge en anden Google-konto. Du kan også trykke på Tilføj konto for at tilføje en ny Google-konto til din sikkerhedskopi.