HTC U11‎

< < Menu

Tildele en pinkode til et nano-SIM-kort

Du kan beskytte dit nano-SIM-kort ved at tildele det en pinkode (personligt identifikationsnummer).
Vigtigt: Sørg for, at du har standard pinkode fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Avanceret.
  3. Afhængig af din telefonmodel, skal du gøre følgende:
    • Model med enkelt SIM-kort: Tryk på SIM-kortlås.
    • Model med to SIM-kort:Vælg til hvilket kort du vil tildele en ny PIN-kode.
  4. Tryk på Lås SIM-kor, indtast standard pinkoden til kortet og tryk på OK.
  5. Tryk på Lås SIM-kort Til/Fra for at slå funktionen til. Indtast standard pinkoden til kortet og tryk på OK.
  6. Hvis du vil skifte kortets pinkode, trykker du på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et nano-SIM-kort, der er låst

Hvis du indtaster en forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte antal gange, vil kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal bruge PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC U11. Kontakt din mobiludbyder for at få denne kode.

1. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste PUK-koden og trykke på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på OK.
Relaterede instruktioner