HTC U11‎

< < Menu

Hjælp til handicappede

HTC U11 leveres med funktioner og indstillinger, der giver let adgang til programmer og funktioner.

Forbedret læsevenlig skærm

Hvis du er svagtseende, kan du få glæde af disse funktioner, der forbedrer skærmens læsevenlighed.

Forbedr lyden

Hvis du er hørehæmmet, kan disse lydrelaterede funktioner gøre det tydeligere og mere forståeligt at lytte til HTC U11.

Bemærk: Du kan finde disse indstillinger i Tilgængelighed af din telefon. For mere information, se Indstillinger for tilgængelighed.
  • Brug TalkBack til at kunne høre lydfeedback om, hvad du foretager dig med telefonen. Se TalkBack.
  • Slå Vælg for at tale til, så din telefon udtaler de valgte elementer på skærmen som fx tekst eller billeder.
  • Når du bruger hovedtelefoner, kan du styre lydbalancen eller aktivere monolyd, når du bruger en enkelt hovedtelefon.
  • Slå Påmindelse om ulæst meddelelse til, så din telefon afspiller en lyd eller vibrerer i angivne intervaller, når du har en ulæst meddelelse.

Brug din stemme

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger på HTC U11.

• Søg efter oplysninger på nettet vha. Google Assistant.
  • Indtast tekst med din stemme. Se Indtaste tekst ved at tale.
  • Konfigurér en personlig digital assistent eller en cloud-baseret taletjeneste, der udfører visse funktioner og giver dig oplysninger via stemmekommandoer.

Brug Motion Launch

Motion Launch kombinerer en hånd- og en fingerbevægelse til at udføre en handling som fx at vække HTC U11 fra dvale, aktivere kameraet. For yderligere oplysninger henvises til Motion Launch.