HTC U11‎

< < Menu

Hvad skal jeg gøre, før jeg opdaterer softwaren på min telefon?

Før du downloader og installerer en ny softwareopdatering på din telefon, bør du sikre dig, at telefonen er klar til opdateringen ved at benytte nedenstående fremgangsmåde.
  • Sikkerhedskopier data og filer, du vil beholde.
  • Gå til Indstillinger og tjek, om telefonen har tilstrækkelig med hukommelse.

Du tjekker det ved at gøre et af følgende:

• Tryk på System > Hukommelse.
    • Tryk på Hukommelse.
  • Oplad telefonen til mere end 50%.
  • Oprette forbindelse til internettet vha. en stabil mobiledataforbindelse eller en Wi‍-Fi-forbindelse.