HTC U11‎

< < Menu

Hvorfor fungerer min egen digitale 3,5 mm hovedtelefonadapter ikke på HTC U11?

Du skal bruge USB Type-C til 3,5 mm adapteren, der fulgte med i kassen til HTC U11, da den har et unikt hardwaredesign til HTC U11.
Du kan også købe HTC USB-C Digital til 3,5 mm lyd-jackstikadapteren på HTC's websted.

Du skal også huske at opdatere HTC's Adapterværktøjssæt til lyd-jackstik på din telefon til den nyeste version fra Google Play. Sæt derefter adapteren i med 3,5 mm headsettet til din telefon for at søge efter dens nyeste firmwareopdatering. Følg skærmvejledningen for at opdatere firmwaren.