HTC U11‎

< < Menu

Hvordan slår jeg vibrationen fra, når jeg skriver på TouchPal tastaturet?

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Sprog og tastatur.
  2. Afhængig af hvilken Android version, der er forudinstalleret på din HTC-telefon, skal du gøre følgende:
    • Android 8 og op:Tryk på Virtuelt tastatur > TouchPal - HTC Sense-version > Generelle indstillinger > Vibrering ved tastaturtryk.
    • Android 7: Tryk på Virtuelt tastatur > TouchPal > Generelle indstillinger > Vibrer ved tastetryk.
    • Android 6: Tryk på TouchPal > Generelle indstillinger > Vibrer ved tastetryk.
  3. Fjern markeringen i Systemstandard, og træk derefter indstillingsknappen helt til venstre, indtil den viser Fra.
  4. Tryk på OK.