HTC U11‎

< < Menu

Hvordan får jeg vist filer og mapper fra mit USB-drev?

Hvis telefonen understøtter USB OTG (On-The-Go), kan du se filer og mapper fra dit eksterne USB-hukommelse på din telefon.
  1. Tilslut dit eksterne USB-drev vha. USB OTG-stikket til din telefon.
  2. Gå til Indstillinger > Lager og tryk på navnet på USB-drevet.
  3. Naviger til den fil eller mappe, du vil åbne.
Du kan også administrere dine filer og mapper fra dit USB-drev vha. programmet HTC Filhåndtering.
Bemærk: Hvis HTC Filhåndtering ikke er forhåndsinstalleret, kan du hente det fra Google Play Butik.