HTC U11‎

< < Menu

Hvordan finder jeg telefonens IMEI/MEID og serienummer?

IMEI og MEID er talkoder, der identificerer din telefon entydigt. Du er muligvis nødt til at finde IMEI/MEID og serienummeret på telefonen, hvis du skal bruge service.
  • Gå til Indstillinger og gør et af følgende:
    • Tryk på System > Om telefone > Telefonidentitet.
    • Tryk på Om telefone > Telefonidentitet.
  • Du kan hurtigt finde IMEI-koden ved at åbne programmet Telefon og indtaste *#06#.
  • Hvis du ikke kan tænde for din telefon, kan du holde LYDSTYRKE NED og TÆND/SLUK nede på samme tid. Når telefonen vibrerer, slipper du TÆND/SLUK men holder fortsat LYDSTYRKE NED nede.

Når skærmen Downloadtilstand vises, navigerer du til Systemoplysninger og trykker på TÆND/SLUK.