HTC U11‎

< < Menu

Hvordan kopierer eller flytter jeg filer og mapper til min lagerkort?

Brug et filstyringsprogram eller gå til hukommelsesindstillinger på telefonen for at kopiere eller flytte filer og mapper til dit hukommelseskort.

Kopiér eller flyt optagne billeder og videoer fra den interne hukommelse til hukommelseskortet.

1. Sørg for at der sidder et lagerkort i telefonen.
  2. Gå til Indstillinger > Hukommelse.
  3. På skærmen Hukommelse trykker du på Intern delt hukommelse > Billeder og videoer.
  4. Tryk på Billeder > Kamera.
  5. Tryk på > Vælg og tryk så på de billeder og videoer, du vil kopiere eller flytte.
  6. Tryk på > Kopier til mappe eller > Flyt til mappe.
  7. Tryk på Mapper på SD-kort. Vælg så en eksisterende mappe eller opret en ny mappe til dit hukommelseskort.

Kopiér eller flyt filer og mapper til hukommelseskortet

1. Gå til Indstillinger > Hukommelse.
  2. På skærmen Hukommelse trykker du på hukommelseskortets navn.
  3. Hold på en fil eller en mappe for at vælge den. Tryk så på flere elementer for at vælge dem.
  4. Tryk på > Kopier til eller > Flyt til.
  5. Vælg destinationsmappen og tryk så på Kopiér eller Flyt.
    Tip: Hvis du ikke kan se nogen af disse indstillinger, skal du muligvis trykke på Udforsk først.