HTC U11‎

< < Menu

Hvordan kan jeg sikkerhedskopiere mine billeder og videoer?

Du kan sikkerhedskopiere billeder og videoer fra din telefon til din Google-konto. Det gør du ved at bruge Google Billeder til at synkronisere dine lokale og online album.
Vigtigt: Før du kan synkronisere dine billeder og album, skal du først logge på din Google-konto. Du kan læse mere i brugervejledningen og vores trin-vejledninger.

Sikkerhedskopier billeder med Google Billeder

1. Åbn programmet Billeder.
  2. Hvis dette er første gang, du åbner Billeder, skal du aktivere indstillingen Sikkerhedskopier og synkroniser og derefter trykke på Udført.
  3. Hvis du blot vil sikkerhedskopiere bestemte mapper på telefonen som fx Downloads eller Skærmbilleder, trykker du på Drawer button > Indstillinger > Sikkerhedskopier og synkroniser > Sikkerhedskopier enhedens mapper. Vælg mapperne for at synkronisere.

Sikkerhedskopier dine billeder og videoer i HTC Galleri til din Google-konto

Hvis du stadig har HTC Galleri-programmet installeret på telefonen, kan du også sikkerhedskopiere gemte billeder og videoer herfra til din Google-konto.
  1. Åbn programmet HTC Galleri.
  2. Naviger til de billeder og videoer, du vil sikkerhedskopiere.
  3. Tryk på knappen Del og tryk på Gem til Drev eller Overfør til Billeder.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil sende, og tryk på Næste.
  5. Tryk på Gem eller Overfør.

Hvis du uploader til Google Drev, kan du vælge den mappe, hvor du vil gemme mediefilerne.