HTC U11‎

< < Menu

Edge Sense trigges nogle gange, når min telefon sidder i et bilsæt eller på en selfie-stick. Hvad skal jeg gøre?

Når du sætter HTC U11 i et bilsæt eller på en selfie-stick, kan der forekomme tryk på de nedre sider af telefonen, som kan fejlopfattes som en klemmebevægelse. Hvis telefonen forbliver i denne klemte tilstand i mere end 5 sekunder, vil den ikke trigge Edge Sense.

Hvis du vil være sikker på, at telefonen ikke trigger Edge Sense, kan du slå funktionen fra, når du skal bruge et bilsæt eller en selfie-stick.

Glid ned med to fingre fra toppen af skærmen for at åbne Hurtigindstillinger, og tryk så på Edge Sense for at slå funktionen fra.