HTC U11‎

< < Menu

Edge Sense trigges nogle gange, når min telefon sidder i et bilsæt eller på en selfie-stick. Hvad skal jeg gøre?

Når du sætter HTC U11 i et bilsæt eller på en selfie-stick, kan der forekomme tryk på de nedre sider af telefonen, som kan fejlopfattes som en klemmebevægelse. Hvis telefonen forbliver i denne klemte tilstand i mere end 5 sekunder, vil den ikke trigge Edge Sense.

Hvis du vil være sikker på, at telefonen ikke trigger Edge Sense, kan du slå funktionen fra, når du skal bruge et bilsæt eller en selfie-stick.

Glid ned med to fingre fra toppen af skærmen for at åbne Hurtigindstillinger, og tryk så på Edge Sense for at slå funktionen fra.

Hvorfor fungerer Edge Sense klemmebevægelser ikke, når telefonen vender med forsiden nedad?

Når telefonen ligger med forsiden nedad, og skærmen er slukket, tillader telefonen ikke, at du bruger Edge Sense. Dette er for at beskytte dig mod utilsigtet at udløse klemmebevægelser, når du tager telefonen op fra en flad overflade, mens den vender med forsiden nedad.

Hvis du skal holde telefonen, så forsiden vender nedad, for at tage et billede af noget, der befinder sig højt over dig — som fx himlen eller en genstand højt oppe — men telefonen ikke tager noget billede, når du klemmer, kan du prøve at vinkle telefonen ca. 45 grader og klemme på de nedre sider på telefonen.

Hvorfor fungerer Edge Sense klemmebevægelser ikke, når skærmen er slukket?

Det er muligt, at nærhedssensoren er blokeret — fx af en skærmbeskyttelse eller et cover. Sørg for at nærhedssensoren ikke er blokeret.

Når skærmen er slukket, og nærhedssensoren er blokeret, tillader telefonen ikke, at du bruger Edge Sense. Dette er for at beskytte dig mod utilsigtet at udløse klemmebevægelser, når du tager telefonen ud af din taske eller du holder den tæt til øret under et opkald.

Hvorfor virker handlinger i programmet ikke nogle gange, når jeg klemmer om telefonen?

I nogle programmer vil handlinger i programmet kun virke første gang, men muligvis ikke derefter, hvis de stadig kører i baggrunden, og du skifter tilbage til dem via listen Seneste programmer.
Hvis handlinger i programmet ikke virker i et tredjepartsprogram, skal du rydde listen Seneste programmer og starte programmet igen.

Eller du kan trykke på programikonet i stedet for at åbne det igen via listen Seneste programmer, så du er sikker på, at klemmebevægelser virker i programmet.