HTC U11‎

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke bruge Integreret billede, når jeg afspiller YouTube videoer?

Du kan bruge Integreret billede på videoer, du afspiller direkte fra YouTube-programmet, hvis du har et YouTube Red-abonnement, som i øjeblikket er tilgængeligt i nogle lande. Tjek webstedet YouTube Red vedr. tilgængelighed i dit land.

Hvis du har et almindeligt YouTube-abonnement, kan du bruge Integreret billede, når du afspiller YouTube videoer fra Google Chrome browseren.

1. Åbn programmet Chrome.
  2. Gå til YouTube og log på din konto.
  3. Tryk på og vælg Skrivebordssted.
  4. Afspil en video i fuld skærm, og tryk så på START for at minimere videoen til et lille vindue på skærmen.