HTC U11‎

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke afspille WMA musikfiler i Google Play Musik?

Google Play Musik kan afspille Windows Media Audio (WMA) musikfiler, hvis disse er importeret korrekt til dit bibliotek i Google Play Musik. WMA musikfiler, der er kopieret direkte til telefonhukommelsen eller hukommelseskortet, kan ikke afspilles i Google Play Musik.
Bemærk: Google Play Musik er for øjeblikket ikke tilgængelig i nogle lande.
Sådan importerer og afspiller du WMA musikfiler korrekt i Google Play Musik:
  1. På computeren åbner du en webbrowser, så du kan downloade og installere Windows-versionen af Google Play Musikadministration. Du kan downloade den nyeste version fra https://play.google.com.
  2. Følg skærminstruktionerne for at gennemføre installationen og log derefter på din Google Play Musik-konto.
  3. Når ud bliver bedt om det, starter du importen af dine WMA musikfiler til dit Google Play Musik-bibliotek.
  4. På telefonen åbner du Google Play Musik-programmet.
  5. Tryk på Drawer button > Musikbibliotek.
  6. Naviger til WMA musikfilen og tryk for at afspille den.