HTC U11‎

< < Menu

Kan telefonen automatisk skifte til mobilnetværket hvis Wi‍-Fi er væk eller hvis det er svagt?

Ja. Du kan indstille telefonen til automatisk at skifte til et mobilnetværk, hvis der ikke er et Wi‍-Fi-netværk eller hvis signalet er svagt.
  1. Åbn Hurtigindstillinger og tryk så på Wi-Fi-ikonet for at slå det til.
  2. Hold Wi-Fi-ikonet nede for at gå direkte til Wi‍-Fi indstillinger.
  3. Gør følgende, afhængig af telefonens Android-version:
    • Android 8: Rul ned ad listen med tilgængelige Wi‍-Fi-netværk og tryk på Wi-Fi-præferencer > Avanceret.
    • Android 7 eller ældre: Tryk på > Avanceret.
  4. Slå indstillingen Skift automatisk til mobilt netværk til.
Bemærk: Denne funktion kan muligvis ikke bruge på alle telefoner.