HTC U11+‎

< < Menu

Din kontaktlista

I Kontakter-programmet listas alla kontakter du har lagrat i HTC U11‍+ och från de onlinekonton som du är inloggad på. Använd Kontakter-programmet för att enkelt hantera kommunikation med personer som är viktiga för dig.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. På din kontaktlista kan du:
    • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
    • Skapa, redigera, hitta eller skicka kontakter.
    • Tryck på en kontakt för att hitta sätt att snabbt ta kontakt med personen.
    • Se när en kontakt har skickat dig ett nytt meddelande.
Tips: För att sortera dina kontakter efter för- eller efternamn, tryck på > Inställningar > Sortera kontakter efter.

Konfigurera din profil

Lagra din personliga kontaktinformation så att du enkelt kan skicka den till andra.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. Tryck på Min profil.
  3. Tryck på Redigera mitt kontaktkort.
  4. Ange eller redigera ditt namn och dina kontaktdetaljer.
  5. Tryck på eller nuvarande foto för att byta ut din kontaktbild.
  6. Tryck på .

Filtrera din kontaktlista

När kontaktlistan blir lång, kan du välja vilka kontaktonton som ska visas.
  1. På fliken Kontakter trycker du på Telefonbok.
  2. Välj de konton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på .

Hitta kontakter

Sök efter kontakter som sparats på HTC U11‍+, din företagskatalog om du har ett ExchangeActiveSync-konto, eller sociala nätverk du loggat in på.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. Från fliken Kontakter kan du:
    • Hitta kontakter i kontaktlistan. Tryck på och skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter.
    • Sök kontakter i företagskatalogen. Tryck på , skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter och tryck sedan på Sök kontakter i din Företagskatalog.