HTC U11+‎

< < Menu

Använda HTC U11‍+ som en Wi‍-Fi-hotspot

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC U11‍+ till en Wi‍-Fi-hotspot.

Viktigt:
  • Se till att dataanslutningen är aktiverad.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att använda denna tjänst. Enheter som är anslutna till din Wi‍-Fi-hotspot använder data från ditt mobilabonnemang.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Nätverk och internet > Surfpunkt och internetdelning > Mobil WiFi-Hotspot.

Första gången du slår på Wi‍-Fi-hotspot måste du ställa in den.

3. Ange ett namn för surfzonen eller använd standardnamnet.
  4. Ange ett lösenord eller använd standardlösenordet.

Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC U11‍+ som en trådlös router.

5. Tryck på Hantera användare för att ange en gräns för antalet användare som kan ansluta till din Wi‍-Fi surfpunkt.
  6. Tryck på Mobil Wi-Fi Surfpunkt På/av-knappen för att slå på den.

HTC U11‍+ är förberedd för att användas som en Wi‍-Fi-hotspot när du ser i statusfältet.

Viktigt: För att minimera säkerhetsrisken, använd standardinställningarna för säkerhet och ange ett starkt och unikt lösenord.
Relaterade guider