HTC U11+‎

< < Menu

Spela in video med Akustiskt fokus

Medan du spelar in video kan du zooma in för att fokusera på ditt motiv och tydligt fånga ljudet med Akustiskt fokus.
Viktigt:
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Video. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Som standard är Akustiskt fokus redan aktiverad. Om du behöver slå på den trycker du på för att öppna den utskjutbara menyn och tryck sedan på Akustiskt fokus.
  4. Rama in fotot och tryck på för att börja spela in.
  5. Under inspelningen kan du dra isär två fingrar för att zooma in på ditt motiv. Den gröna mikrofonen anger hur förstärkt motivets ljud blir när du zoomar.

Vid inspelning se till att du inte täcker mikrofonerna när du håller telefonen.

6. Tryck på för att pausa inspelningen och sedan på för att återuppta.
  7. Avsluta inspelningen genom att trycka på .
    Tips: Videor som spelats in med 3D Audio är märkta med i Google Foto. Använd hörlurar vid uppspelning av video för att njuta av ett uppslukande ljud.