HTC U11+‎

< < Menu

Överföra innehåll från en Android-telefon

På din gamla Android-telefon, hämta HTC-överföringsverktyg och använd det för att överföra ditt innehåll till HTC U11‍+.

Det innehåll som lagrats på din gamla telefon som HTC-överföringsverktyg kan överföra inkluderar kontakter, meddelanden, musik, foton, videor och vissa inställningar. Fler typer av data såsom samtalshistorik, e-postkonton och vissa HTC app-inställningar kan överföras från HTC-telefoner som har HTC Sense 5.5 eller högre.

Viktigt: Du behöver Android version 2.2 eller senare för att använda HTC-överföringsverktyg på din gamla telefon.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > System.
  2. Tryck på Hämta innehåll från en annan telefon.
  3. Välj om du vill överföra från en HTC Android-telefon eller en annan Android-telefon.
  4. På skärmen Hämta innehåll från en annan telefon tryck på Nästa.
  5. Följ stegen som visas på HTC U11‍+ för att hämta HTC-överföringsverktyg från Google Play Store till din gamla telefon, installera det och öppna sedan verktyget.
  6. När du ser en PIN-kod på din gamla telefon, var noga med att samma PIN-kod även visas på HTC U11‍+ innan du fortsätter.

Om PIN-koden inte visas, tryck på Försök igen på din gamla telefon. Om den fortfarande inte visas, kan detta innebära att den gamla telefonen inte kan ansluta till HTC U11‍+. När detta händer, prova en annan överföringsmetod.

7. Tryck på Bekräfta på din gamla telefon.
  8. På din gamla telefon, välj de innehållstyper som du vill överföra och tryck på Överför.
  9. Vänta tills överföringen är klar.
  10. Tryck på Klar på båda telefonerna.