HTC U11+‎

< < Menu

Spela in en Hyperlapse video

Vill du ha en snabb rörelseeffekt i videon? Använd Hyperlapse-läge för att spela upp videor upp till 12 gånger snabbare.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till Hyperlapse-läge. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. När du är redo att börja spela in trycker du på .
  4. Skifta fokus till ett annat motiv eller område genom att trycka på det på sökarskärmen.
  5. Tryck på blixtikonen för att slå på eller stänga av blixten.
  6. Avsluta inspelningen genom att trycka på .
Relaterade guider