HTC U11+‎

< < Menu

Smart-skärm

Smart-skärm ger dig en snabb glimt av datum och tid, batteristatus och meddelandeikoner.

Du kan välja en klockstil och ställa in när du vill att Smart-skärm ska visas.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm och gester.
  2. Tryck på Avancerat > Smart-skärm.
  3. Tryck på en klockstil som du vill använda.
  4. Tryck på Inställningsalternativ och gör följande:
    • Välj Motion launch för att visa Smart-skärm när du lyfter upp telefonen medan skärmen är avstängd.
    • Välj Alltid på om du vill att Smart-skärm ska visas när skärmen är av.

För att använda mindre batteriström, ställ in schemat för när den ska visa Smart-skärm.

Tips:
  • Du kan stänga av Smart-skärm genom att trycka på dess På/av-knapp.
  • När du reser kan Smart-skärm visa din nuvarande plats och hemtidszoner om reseläget är aktiverat. För mer information, se Reseläge.