HTC U11+‎

Bruksanvisningar

< < Menu

Konfigurera HTC U11‍+ för första gången

När du slår på HTC U11‍+ för första gången — eller efter att du har gjort en fabriksåterställning — behöver du konfigurera den.
Viktigt: Om du har data från en tidigare HTC-telefon som du behöver kopiera, säkerhetskopiera först telefonens data innan du börjar konfigurera HTC U11‍+. För vägledning kan du gå till htc.com/support och klicka på Säkerhetskopiering och överföring.
  1. Om du behöver navigera genom röstfeedback, slå på TalkBack genom att trycka och hålla nere två fingrar på den första skärmen tills du hör ett meddelande och sedan ett pip.

    Eller om du råkade aktivera TalkBack av misstag, följ instruktionen på skärmen för att stänga av den.

  2. Välj det systemspråk som du vill använda, läs och godkänn användarvillkoren, välj din internetanslutning och logga in på ditt Google-konto.
  3. På skärmen som frågar vilken enhet du vill återställa från gör du något av följande:
    • Om du säkerhetskopierade din gamla telefon med Google-kontot trycker du på telefonens namn. Tryck på för att välja de program som ska installeras och tryck sedan på Återställ.
    • Om du vill börja på nytt trycker du på Återställ inte.
  4. På skärmen Google tjänster kontrollera att alternativet Säkerhetskopiera till Google Drive är påslagen för att automatiskt säkerhetskopiera HTC U11‍+. Det rekommenderas också att alternativen under Plats ochcEnhetsunderhåll är påslagna.
  5. Ställ in Google Assistant eller gör det senare. Besök support.google.com/assistant/ för mer information.
  6. Logga in på ditt HTC-konto för att använda samma inloggningsuppgifter för HTC-tjänster såsom Teman och HTC Sense Companion.
  7. Ställ in Edge Sense så du kan fota eller utföra andra åtgärder genom att helt enkelt trycka på telefonen. Se Vad är Edge Sense? för mer information.
  8. Tryck på Konfigurera fingeravtryck för att lägga till ditt fingeravtryck och använda det för att låsa upp din telefon. Se Fingeravtrycksläsare för mer information.
  9. Följ återstående instruktioner för att avsluta inställningen av din telefon.
Obs!: En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Positionsinställningar.
Var den här informationen hjälpsam?

Hittar du inte vad du söker efter?