HTC U11+‎

< < Menu

Ställa in ett skärmlås

Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC U11‍+ utan din tillåtelse.

Välj att ställa in ett grafiskt lösenord, numerisk PIN-kod eller något annat medel för att göra din telefon säkrare. Du ombeds låsa upp skärmen varje gång HTC U11‍+ slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet och plats.
  2. Under Säkerhet för enhet, tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Bredvid Skärmslås, tryck på Settings icon > Lås automatiskt och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
    Tips: Om du har ställt in ett skärmlåsmönster och vill inte att mönstret ska visas på skärmen när du ritar det trycker du på Settings icon och tryck på Gör mönster synligt På/av-knappen för att stänga av det.
Relaterade guider