HTC U11+‎

< < Menu

Skicka ett textmeddelande (SMS)

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Ange ett kontaktnamn eller mobiltelefonnummer i Till-fältet.
  4. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  5. Skriv meddelandet.
  6. Tryck på för att skicka meddelandet.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Kortplats 1 eller Kortplats 2 för att skicka meddelandet.

Obs!:
  • Tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.
  • Det finns en gräns för antal tecken för ett SMS (visas ovanför ). Om du överskrider gränsen levereras ditt SMS som ett men faktureras som mer än ett meddelande.
  • Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.

Svara på ett meddelande

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken för den här kontakten.
  3. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  4. Skriv meddelandet.
  5. Tryck på .

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Kortplats 1 eller Kortplats 2.

Fortsätta med ett meddelandeutkast

Om du växlar till ett annat program eller om du får ett inkommande samtal medan du skriver ett textmeddelande, sparas meddelandet automatiskt som ett utkast.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på ett meddelandeutkast och redigera sedan meddelandet.
    Tips: För att se alla meddelandeutkast på samma ställe, tryck på och sedan på Filtrera > Utkast.
  3. Tryck på .

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Kortplats 1 eller Kortplats 2.