HTC U11+‎

< < Menu

Skicka ett gruppmeddelande

Gruppmeddelanden gör det enkelt att skicka ett meddelande till flera kontakter på en och samma gång. Du kan välja mellan att skicka ett grupp-SMS eller ett grupp-MMS.
Viktigt: Grupp-MMS kan medföra extra avgifter för dataöverföring.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Tap och välj sedan flera mottagare.
  4. Tryck på Klar.
  5. För att skicka ett grupp-SMS, tryck på och välj sedan Skicka som enskild. Rensa detta alternativ för att skicka ditt meddelande som ett grupp-MMS.
    Alternativ för sändning Skicka och ta emot
    Grupp-SMS

Ditt meddelande kommer att skickas till mottagarna som textmeddelande och du kommer att debiteras av din mobiloperatör för varje skickat meddelande. Svar från mottagarna sorteras separat.

Grupp-MMS Påminner om en gruppchatt. Ett grupp-MMS låter mottagarna delta i konversationen som du har startat.

HTC U11‍+ organiserar även meddelandesvar i en enda konversationstråd. Du måste kanske ange ditt mobilnummer om det är första gången du skickar ett grupp-MMS.

6. Tryck på området där det står Lägg till text eller på din signatur om du har ställt in den.
  7. Skriv meddelandet.
  8. Tryck på för att skicka meddelandet.

Eller i modeller med dubbla SIM-kort, tryck på Kortplats 1 eller Kortplats 2 för att skicka meddelandet.