HTC U11+‎

< < Menu

Starta om HTC U11‍+ (hård återställning)

Om HTC U11‍+ har ett ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer telefonen till sitt ursprungsläge — stadiet innan du slog på telefonen för första gången.
Viktigt: Fabriksåterställning kommer ta bort alla data på din telefons lagringsutrymme, inklusive program du laddat ned och installerat, och dina konton, filer och system, programdata och inställningar. Se till att säkerhetskopiera all data och alla filer som du vill behålla innan du utför en fabriksåterställning.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > System > Återställ.
  2. Tryck på Återställ standardinställningar.

För att undvika att radera media och andra data från minneskortet, se till att du inte väljer alternativet Radera SD-kort.

3. Tryck på Återställ surfplattan.
  4. Tryck på Radera allt.
Obs!: En fabriksåterställning kanske inte raderar all data från telefonen permanent, inklusive personlig information.