HTC U11+‎

< < Menu

Röstinspelaren

Använd Röstinspelaren för att spela in information under föreläsningar, intervjuer eller skapa din egen ljudlogg.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Röstinspelaren.
  2. Håll mikrofonen nära ljudkällan.
  3. Tryck på för att börja spela in ett röstklipp.
    Obs!: Röstinspelaren kan köras i bakgrunden medan du gör andra saker på HTC U11‍+, förutom när du öppnar andra program som också använder ljudfunktioner.
  4. Tryck på för att stoppa inspelningen.
Om du vill spela upp röstklippet trycker du på .
Tips: För att visa dina inspelade röstklipp, tryck på . Håll ett röstklipp intryckt för att visa alternativen för att dela, ställa in som ringsignal osv.

Aktivera inspelning av högupplöst ljud

Vill du göra kristallrena inspelningar?Spela in ljud i högupplöst ljud.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Röstinspelaren.
  2. Tryck på > Inställningar > Kodningsformat och välj Hög upplösning (FLAC).
Relaterade guider