HTC U11+‎

< < Menu

Spela in telefonens skärm

Dela spel som du spelar eller fota en genomgång för att visa en vän hur du uppgraderar eller använder en telefonfunktion.
  1. På skärmen där du vill börja spela in trycker du på Navigeringslist.
    Obs!:
    • Om det här är första gången som du gör en skärminspelning, kan du behöva trycka på Starta nu för att börja spela in.
    • Om du inte ser Navigeringslist, se Anpassa Navigeringslist.
  2. Utför de steg som du vill spela in i telefonen. Under inspelning kan du:
    • Tryck på för att pausa inspelningen. Tryck på för att återuppta inspelningen.
    • Tryck på för att visa kontrollen för skärminspelning.
    • Dra för att omplacera den på skärmen.
    Obs!: Kontrollen för skärminspelning och kommer också att fotas så flytta dem till ett område på skärmen där de inte distraherar dig.
  3. Tryck på när du är klar.
  4. Öppna meddelandepanelen och dra sedan isär två fingrar på meddelandet Skärmen är inspelad
  5. Tryck på Dela.