HTC U11+‎

< < Menu

Spela in video i 3D Audio eller högupplöst ljud

Välj att spela in videor, inklusive selfie-videor med högupplöst ljud eller 3D Audio.
Viktigt:
  • Högupplöst ljud är endast tillgänglig när videokvaliteten är inställd på HD (720p) eller högre.
  • Du kan inte pausa videoinspelningen om du använder högupplöst ljud.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Video.
  3. Som standard spelas video in med 3D Audio. Du kommer att se på sökaren.
  4. För att spela in med högupplöst ljud, tryck på för att öppna den utskjutbara menyn och sedan på 3D-ljud. Du kommer att se på sökaren.
  5. När du är redo att börja spela in trycker du på .Vid inspelning med 3D Audio se till att du inte täcker mikrofonerna när du håller telefonen.
  6. Skifta fokus till ett annat motiv eller område genom att helt enkelt trycka på det på sökarskärmen. Du kan även ändra exponeringen efter att ha tryckt genom att dra upp och ner på skärmen.
  7. Tryck på för att pausa inspelningen och sedan på för att återuppta.
  8. Avsluta inspelningen genom att trycka på .
    Tips: Videor som spelats in med 3D Audio är märkta med i Google Foto. Använd hörlurar vid uppspelning av video för att njuta av ett uppslukande ljud.
Videor som spelats in med högupplöst ljud sparas i MKV-filformat (matroska video).

Ställa in videoupplösningen

1. Växla till läget Video.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Kvalitet för att ändra videoupplösningen.

Slå på högupplöst ljud

Spela in videor, inklusive selfie-videor med högupplöst ljud.
Viktigt:
  • Högupplöst ljud är endast tillgänglig när videokvaliteten är inställd på HD (720p) eller högre.
  • Du kan inte pausa videoinspelningen om du använder högupplöst ljud.
  1. Växla till läget Video.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på 3D-ljud för att slå på högupplöst ljud. Du kommer att se på sökaren.
  4. När du är redo att börja spela in trycker du på .
  5. Avsluta inspelningen genom att trycka på .
Videor som spelats in med högupplöst ljud sparas i MKV-filformat (matroska video).

Ta ett foto när du spelar in en video — VideoPic

1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till läget Video. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på för att börja spela in.
  4. Under inspelningen trycker du på när du vill ta en stillbild.
  5. Tryck på för att stoppa inspelningen.
Obs!: I telefonmodeller som stöder 60 fps är VideoPic inte tillgänglig när du spelar in video med denna bildhastighet.