HTC U11+‎

< < Menu

Använda energisparläge

Energisparläget bidrar till att öka batteriets livslängd. Den minskar användningen av telefonens funktioner som tömmer batteriet såsom platstjänster och mobil data.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri.
  3. Tryck på Strömsparfunktion På/av för att växla extremt energisparläge på eller av.

För att ställa in automatisk växling till det här läget, tryck på Strömsparfunktion, välj alternativet Slår automatiskt på strömsparfunktionen när batteriet är under den nivå som jag anger och välj sedan en batterinivå.