HTC U11+‎

< < Menu

Andra sätt att få kontakter och annat innehåll

Det finns olika sätt för att enskilt lägga till kontakter och annat innehåll till HTC U11‍+.
Innehållskälla Hur man överför
Synkronisera med din dator

Använd HTC Sync Manager för att synkronisera kontakter, dokument, spellistor osv. mellan HTC U11‍+ och din dator som kör Windows eller OS X.

Du kan också använda det för att överföra din iTunes-säkerhetskopia som innehåller kontakter, meddelanden och annat innehåll från en iPhone från datorn till HTC U11‍+.

Google-konto Google-kontakter importeras till HTC U11‍+ efter att du har loggat in på ditt Google-konto. Du kan även skapa fler Google-kontakter direkt från HTC U11‍+.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att synkronisera kontaktinformation från dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC U11‍+ synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync Server på din arbetsplats.
Outlook.com-konto Synkronisera personliga kontakter från ditt Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan skapa kontakter lokalt på HTC U11‍+, om du inte föredrar att spara dem på dina konton online.
nano-SIM-kort Kopiera alla dina nano-SIM-kontakter till HTC U11‍+.