HTC U11+‎

< < Menu

Öppna Edge Launcher

För enhandsanvändning av telefonen, använd Edge Launcher för att snabbt starta program, ringa eller skicka meddelanden till dina kontakter och slå på eller stänga av vissa snabbinställningar.
Viktigt: Edge Launcher kan endast öppnas genom Edge Sense. Tilldela först den korta tryckningen eller tryck och håll-gesten genom att följa stegen i Aktivera Avancerat läge.
  1. För att öppna Edge Launcher trycker du på telefonens nedre sidor.
  2. Du kan göra följande:
    • Tryck på ett datum för att öppna standard kalenderprogrammet så att du kan visa eller skapa händelser.
    • Tryck på ett program för att öppna det eller tryck på en snabbinställning för att slå på eller stänga av den. Om du har lagt till en kontakt trycker du på den för att ringa eller skicka ett meddelande. Se Lägga till program, snabbinställningar och kontakter.
    • Svep eller vrid genom ratten för att bläddra och se fler ikoner.
    • Tryck på för att anpassa Edge Launcher.
    • Justera läget för Edge Launcher på skärmen. Se Justera läget för Edge Launcher.