HTC U11+‎

< < Menu

Nattläge

Justera skärmen från blått till en varmare färg för att minska ögonbelastningen när du tittar på den på kvällen.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm och gester.
  2. Tryck på Nattläge och sedan På/av för att slå på denna funktion.
  3. Dra skjutreglaget för att justera färgtemperaturen. Dra reglaget till Intensitet för att filtrera ut mer blått ljus.
  4. Tryck på Aktivera automatiskt för att ange ett schema när funktionen slås på.
  5. Efter att du har ställt in ett schema, tryck på På/av för att stänga av det. Telefonen följer sedan schemat du har ställt in.