HTC U11+‎

< < Menu

Navigeringslist

Använd de tillgängliga åtgärdsknapparna på Navigeringslist för att utföra ofta använda åtgärder med bara en hand. Byt ut åtgärdsknappar så att de passar dina behov.
Det här kan du göra på Navigeringslist:
  • Tryck på för att dölja Navigeringslist.
    Obs!:
    • På vissa skärmar kan du inte dölja Navigeringslist.
    • I helskärmsläge svep uppåt från nedre delen på skärmen för att visa Navigeringslist. Tryck på för att fortsätta Navigeringslist visa längst ner på skärmen.
  • Tryck på för att gå tillbaka till föregående skärm.
  • Tryck på för att gå till Startsida.
  • Tryck på för att visa nyligen använda program.
  • Tryck på för att stänga av skärmen.
  • Tryck på för att spela in de åtgärder du gör på skärmen. Se Spela in telefonens skärm
  • Tryck på för att ta en skärmdump. Se Ta en skärmbild av telefonskärmen och Ta en partiell skärmdump.
  • Tryck på för att visa meddelandepanelen. Se Meddelandepanelen.
  • Tryck på för att visa panelen för snabbinställningar. Se Använda Snabbinställningar.
Tips: Svep till vänster på Navigeringslist för att gå till den andra panelen och se de andra åtgärdsknappar.

Anpassa Navigeringslist

Byta knappar som visas på Navigeringslist och till och med omorganisera dem. En Navigeringslist panel kan ha upp till 5 knappar.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skräddarsy.
  2. Tryck på Ändra navigeringsknappar.
  3. Du kan:
    • Lägg till en knapp på en panel genom att dra en knapp som ligger under linjen till en av panelerna.
    • Omorganisera knapparna genom att dra en knapp till dess nya läge på en panel.
    • Ta bort en knapp från en panel genom att dra den under linjen.
    Obs!: Du kan inte ta bort , och från Navigeringslist eller flytta dem till den andra panelen.