HTC U11+‎

< < Menu

Flytta program och data mellan telefonminnet och minneskortet

Om du har konfigurerat minneskortet som internminne, så kan du flytta program från tredje part som du har installerat och deras data såsom bilder, media och hämtade filer till minneskortet för att frigöra telefonminnet.

Om du inte längre vill använda minneskortet som internminne, se till att flytta alla program och data från kortet till telefonminnet.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Lagring.
  2. Tryck på namnet på minneskortet om du flyttar programdata från telefonens minne till kortet, eller tryck på Intern delad lagring om du flytta data från minneskortet tillbaka till telefonens minne.
  3. Tryck på > Migrera data.
  4. Tryck på Flytta.
Obs!:
  • Skärmdumpar kommer också att flyttas.
  • När du tar nya bilder, videor och skärmdumpar eller hämtar nya filer efter flytten kommer de att sparas till den nya lagringsplatsen.